Menu Luk

Årets Projekter

I skoleåret 2022/2023 afvikler vi de rejser, vi har fået udskud grundet coronaen i vores projekt “Stop It!” (ErasmusPlus)

Stop It er et Erasmus Plus projekt med Tyrkiet, Martinique (Fransk Karibien), Madiera (Portugal) og Italien . Projektets mål er at lære eleverne at vold er forkert. Vi arbejder i projektet med vold i skolen, i hjemmet og imellem mænd og kvinder. Projektet arbejder bl.a. med mobning og lighed og forskelle i lovgivning omkring vold i forskellige lande.

Vi er meget taknemlige over igennem projekter som disse både at kunne drage nytte af lærere i hele Europas viden og at få lov at vise andre skoler, hvad vi har at byde på. Og vi har nye projekter i støbeskeen, og er blevet akkrediteret i Erasmus Plus, der betyder, vi har frihed til at lave de projekter, vi ønsker og kan finde samarbejdsskoler til indtil 2027.

I den sammenhæng udbyder vi faget “Internationalt Udsyn” 2 timer ugentligt som tilvalgsfag, hvor eleverne kan arbejde med den internationale dimention med rigtige mennesker i den anden ende af opgavene. Dette giver bla. en exeptionel mulighed for ikke alene at forstå mere om vores rolle i en større verden end vores umiddelbare, men også at se mening i sprogtilegnelse for den enkelte elev. 

Sidst redigeret februar 2023